Peri Peri restoranas – traškiausia vištiena mieste!
Peri Peri – dar kitur vadinamas piri piri – yra Afrikinių čili pipiriukų „paukščio akis“ pavadinimas, kurį naudojo senovės Malajų gentis iš Kongo Respublikos, kas jų kalba reikšdavo “pipiras pipiras”, bet ši istorija ne apie tai… Ši istorija yra apie neklaužadą vištą, kuri vis PERI Peri ir niekaip jai nesigauna, tad ji nusprendė atidaryti savo restoraną.
Peri Peri vištiena yra perkama iš geriausių Lietuvos ūkių ir marinuojama 24 valandas.
Tuomet paniruojama su vištos slaptais prieskoniais ir čirškinama gruzdėje. Arba apskrudinama ant malkinio grilio tepant sielos balzamu.
Esame draugiški augintiniams, tad mielai kviečiame užsukti ir su jais.
Draugaukime ir Facebook’e bei Instagram’e.